Over WOODinSTOCK

WOOD in STOCK is al ruim 7 jaar actief in de meubelindustrie. De meubels die wij leveren zijn zelf ontworpen en worden allemaal met de hand gemaakt. Hierdoor ontstaan er unieke producten! Doordat we zelf ontwerpen kunnen we snel inspelen op trends, hierdoor heb je altijd een hip meubel.

We maken onze meubels van duurzaam hout dat machinaal verouderd wordt. Hierdoor krijgen de planken meer karakter. De planken worden geïmpregneerd, zodat het meubel geschikt is voor binnen en buiten. Ook zijn er diverse kleuren toe te passen, waardoor je een speelse look kunt creëren.

Onze meubels hebben een stoere uitstraling en zijn in diverse settings te plaatsen. Dus zoek je iets landelijks of juist industrieel? Neem dan een kijkje in onze collectie.

We doen er alles aan om een goede service te verlenen. Al onze meubels worden GRATIS bezorgd van maandag t/m vrijdag volgens afspraak. Ook worden de meeste meubels volledig geassembleerd geleverd, dus zie je het niet zitten om zelf een meubel in elkaar te zetten? Geen probleem, dat doen wij graag.

Neem contact op